Tuesday, September 13, 2011

MISS THIS PLACE :)

AURA - KHAYALAN :)

kenapa dgn bilik ni? apa yg diaorang buat? :) smua ni mengingatkan memori aku selama 4 bulan bersama diaorang :) banyak gila kenangan yang ta dapat aku lupakan. Semua masalah , susah senang, kita kongsi bersama. Sumpah aku ta dapat lupa pasal rules dalam bilik ni, rokok bilik jangan sesekali bawak kluar, kalau bawak keluar tu pengkhianat, pentingkan diri , bla bla bla. HAHAHA ! Jangan sekali pn biarkan roommate xmakan sehari, bia papa kedana skali pn, pastikan roomate makan, aku teringat yg aku dgn din (Izzudin Asyraf) kacau orang blok sebelah, jerit tgh2 malam buta, haha, Ada satu hari tu, ta igt da malam bila, kira2 pkul 2-3 pagi gitu la, Aku dgn Ipang(Rangga Chicano) terus berlari na pergi naik blok, takut ada apa apa berlaku kat bilik, skali tgk, satu blok tu gelap, dgn lif tabole gunanya, amik nak, Ipang habis takut dah nak gi, aku buat2 berani padahal, aku sama je. HAHAHAHA ! maklumlah, aku stay kat flat tu, mcm2 dgr, orang byk bunuh diri laa, jumpa makcik jual rojak 2-3 pagi la, haha, mau ta kecut na gi tgh2 gelap mcmtu, sehabis berani mungkin naik atas smpai bilik, elok je si Arm(Irham Syah) dgn din(Izzudin Asyraf) tido ta sedar kan diri, rasa mcm na maki hamun je, hantu betul duaorang ni -_____-' tido mati habis, haha, sumpah aku rindu korang , smua kenangan pahit manis aku smua kat sini dgn korang :)  




7:58 PM 
BILIK SENDIRI 
13/9/2011

No comments:

Post a Comment